, , , , ,

Fem Xarxing: reactivem-nos!

Una jornada de networking per crear connexions entre les organitzacions de la xarxa Barcelona + Sostenible, i on entitats de B+S, com DynamisLAB, ens hi sumen i participem per fer de Barcelona una ciutat més habitable i sostenible. Ens acompanyeu? 😉

‘Fem Xarxing’ és un espai per connectar i donar-se a conèixer, per iniciar col·laboracions, per inspirar i deixar-se inspirar, i sobretot una crida per alçar-nos per una reactivació ecològica, social i econòmica justa. DynamisLAB i EcoRegió, ara més que mai, volem sumar-nos a aquesta crida, convidant-te a formar part d’una ciutadania empoderada, conscient i decidida a apostar per un Model Regeneratiu i una Economia Sostenible alineada amb els ODS.
Si ets sents identificat/da, reserva’t la data! Ens encantaria #FerXarxing amb tu 😉3 desembre

11:30 a 13:30 h

Trobada virtual


PROGRAMA


‘TO BEE OR NOT TO BEE’: Presentació de projectes

DynamisLAB i EcoRegió us esperem a l’espai d’Alimentació i energia (parlarem de sobiranies!), així com al de Territori, espai urbà i biodiversitat (apropant-vos la nostra visió i propòsit de Model Regeneratiu i de Desenvolupament Rural amb ‘Territoris Savis‘). Conversarem i interaccionarem, desitjant compartir experiències, propostes i noves visions per una Economia Sostenible que generi benestar i impacte positiu en les persones, el medi ambient i el teixit econòmic local.


ESPAIS FEM XARXING