DynamisLab és un Living Lab per la Sostenibilitat. Creem aliances entre Universitats, Governs, Empreses, Ciutadans i MicroCapital per enfortir la Sostenibibilitat.

Els promotors som un genial equip forjat en 16 anys sembrant i cultivant més de 100 projectes.

La Biografia Social des DynamisLab és la síntesis d’aquests anys:

El 2004 neix Promoció dels Valors Ambientals,SL, a l’Aula de Natura de Vidreres (La Selva). On aconseguim un primer equip de 7 professionals experts en dret, biologia, psicologia, disseny gràfic, geografia, enginyeria i educació social.

Creem la marca DINAMIS pel Desenvolupament + Innovació Ambiental i Social, fins a ser un referent en sostenibilitat de les comarques gironines, des de la seu Cartellà · Sant Gregori (Gironès).

El pla estratègic, creem els projectes basats en l’economia associativa, des del DINAM entre 2008-09, de menjadors escolars ecològics al  Llavorae.cat 2010-11. On creem els Serveis Avançats d’Informàtica Agrària Ecològica. Són anys a Sant Narcís · Girona.

A partir del 2010 ens situen com referents de la innovació social a Catalunya, especialment en l’agricultura ecològica, amb el reconeixement del programa europeu SEFORIS.

L’evolució de les metodologies ens impulsen a crear el Living Lab per la Sosteniblitat: DynamisLAB,  assumint el repte de la internacionalització al ser un referent nacional de l’Emprenedoria social innovadora des del 2015, des del Parc Científic i Tecnològic a la UdG.

Fins ara l’activitat és molt intensa a tot el territori català, amb oficines a Barcelona, Caldes de Montbui i Sant Julià de Ramis (Girona).

La cristalització dels nostres models d’economia associativa arriba a EcoRegió, en l’àmbit de l’alimentació ecològica. I ara hem començat aplicar-los en la construcció sostenible amb Co-Habita.

L’Escola de Negocis de la Sostenibilitat & Business School of Sustainability és on formem els dynamitzadors de l’economia sostenible. On sintetitzem les millors metodologies per accelerar l’implantació de la sostenibilitat amb l’objectiu de regenerar l’economia.

Gràcies  a més de 100 professionals associats

hem desenvolupat més de 100 projectes

amb més de 100 institucions i empreses.

Entra i coneix el Grup Promotor

Benvinguts al living lab 100% Sostenible

Oriol Costa Lechuga, President de DynamisLAB