, , , , ,

Esmorzar B+S: “Nous escenaris, nous reptes”

Davant la preocupació pels problemes ambientals, econòmics i socials ocasionats per l’emergència climàtica i la crisi sanitària actual, des de DynamisLAB vam participar en la trobada ☕ ‘Esmorzar Virtual B+S’ ? promoguda per la xarxa Barcelona + Sostenible, de la qual en formem part, amb la voluntat de contribuir en alternatives i solucions centrades en les persones.


El passat 20 de novembre vam gaudir d’un ☕ ‘Esmorzar Virtual’ ? molt especial co-organitzat amb Barcelona + Sostenible on vam presentar la nostra proposta de Territoris Savis. El Model Regeneratiu per a una Economia Sostenible. Eines pel canvi de paradigma”. Propòsit pel qual hi treballem des de DynamisLAB i EcoRegió.

Un espai on connectar i donar-se a conèixer, iniciar col·laboracions, inspirar i deixar-se inspirar, i sobretot una crida per alçar-nos per una reactivació ecològica, social i econòmica justa. 

Diferents models de creació de xarxes i visibilitzar escenaris de transformació real en “Nous escenaris, nous reptes”, compartint espai i experiències de networking amb dinàmiques 100% Dynamis juntament amb Albert Julià Cano (Dep. Recerca i Coneixement Ajuntament de Barcelona) i Dani Duocastella, responsable del programa Lab de Novact, que ens van apropar a la “Inclusió sostenible: B-Mincome i moneda ciutadana REC (Recurs Econòmic Ciutadà)”.

I Francisco Lombardo, fundador de BforPlanet, primer esdeveniment global de sostenibilitat”


MOLTES GRÀCIES A LES +70 PERSONES QUE ENS VAU ACOMPANYAR! ☺️