Marta Saló aportarà més energia a DynamisLab!

Marta Saló, Publicista i Relacions Públiques, s’incorpora com a Community Manager a DynamisLab, a continuació teniu la seva presentació:

——————————————————————————————————————-
Bones, el meu nom es Marta Saló sóc de Girona i des que era una nena la meva il·lusió havia sigut treballar en l’àmbit de l’organització d’esdeveniments, ja que era un món que em cridava molt l’atenció. Quan vaig acabar l’etapa col·legial vaig decidir posar-me a estudiar Publicitat i Relacions Públiques per tal d’anar-me encaminant cap a la cerca del meu somni. Per certes raons vaig haver de marxar de casa per anar-me a estudiar a fora i durant els anys de carrera vaig estar vivint amb unes companyes. Durant aquella etapa vaig conèixer la felicitat, el dolor, l’estrès, la llibertat i arrel de totes les experiències que vaig viure tant personals com professionals van fer de mi una persona diferent, molt més exigent i amb molt més criteri. Quan vaig arribar a la última etapa de la carrera me’n vaig adonar que no en faria prou en treballar a qualsevol empresa d’organització d’esdeveniments perquè el meu jo, em demanava quelcom mes, necessitava trobar un sentit ètic a la meva vida professional. Va ser en aquell moment que aprofitant que havia de realitzar les pràctiques curriculars que m’exigia la universitat vaig entrar a DynamisLab. Ara ja les he finalitzat i la meva estada ha sigut molt gratificant així doncs a partir del setembre m’incorporaré a l’empresa per continuar ajudant a desenvolupar els projectes i contribuir a una millora del desenvolupament sostenible.