, , , , ,

Inscripcions obertes per la School of Youth 2017

Us presentem el programa d’estiu School of Youth, destinat als joves d’entre 16 i 27 anys.
És un programa d’activitats pensat pels joves amb l’objectiu d’establir ponts interns des del més genuí i personal d’un mateix i així poder crear-ne d’externs cap a les altres persones i el món.
Aquesta formació complementa tot tipus d’experiències professionals i formatives que els joves estiguin duent a terme; ajudant a clarificar propòsits personals, objectius vitals i actituds de vida.
School of Youth us proposa un programa internacional, per a què convisquin cultures d’arreu del món en aquest camí cap el més profund d’un mateix i, a la vegada, cap el més profund de la convivència.
Els VALORS que inspiren la nostra tasca amb els joves són;
Ments Creatives: per a participar de forma creativa en els desafiaments socials, ambientals i econòmics del nostre temps.
Cors Oberts: incentivem l’aprenentatge a través de l’art com a llenguatge universal i diverses expressions artístiques i creatives (teatre, dansa, música…)
Llocs Salvatges: creem l’oportunitat d’entendre i experimentar la nostra individualitat, com a part d’un tot, amb experiències a l’aire lliure i de connexió profunda amb la Naturalesa

Per a més informació  clica aquí>>

schoolofyouth@dynamislab.com
+34 972 428 700