Setmana DINA’M per a la nova pagesia

Del 23 al 27 de novembre de 2009, Dinamis organitza la SETMANA DINA’M PER A LA NOVA PAGESIA.

El curs se celebrarà a Santa Gregori (Girona) i consistirà en una setmana de formació des del camp agroecològic gironí, amb activitats teòriques i pràctiques, que formen part de la Xarxa de Formació en el marc del Projecte Dina’m-ització de Menjadors Escolars Ecològics.

La jornada pretén la incorporació de nous professionals en agricultura i ramaderia ecològica, així com oferir un espai d’assessorament per a la pagesia ecològica catalana en actiu i per a tots aquells pagesos i pageses que vulguin reconvertir la seva explotació en ecològica.

Aquest programa permet que les persones interessades en la formació professional en agricultura i ramaderia ecològica a les comarques gironines, s’incorporin a la Xarxa de Formació duta a terme juntament amb l’Escola de Pagesos i Pastors de Catalunya, per tal d’iniciar un procés d’aprenentatge professional.

Aquest aprenentatge consta d’una part teòrica que es duu a terme a les aules del Pallars i d’un aprenentatge pràctic a les explotacions agroecològiques de les comarques gironines, les que formen part d’un projecte social com és el de Dina’m-ització de menjadors escolars ecològics.

El programa s’adreça a pagesos ecològics, pagesos que estiguin pensant en una reconversió, joves que es vulguin iniciar en agricultura ecològica i totes aquelles associacions, organitzacions i persones interessades en la producció i comercialització de productes ecològics. Consulteu el programa adjunt. El mateix cap de setmana, els dies 28 i 29 de novembre, podeu apuntar-vos al Seminari d’Economia Associativa.

CONSULTEU EL PROGRAMA DEL CURS [PDF]
INSCRIPCIÓ
La inscripció es pot fer fins el dia 18 de novembre per telèfon o per correu electrònic: 972428700/649241034 i/o neusrigau@dinamis.cat. Màxim 20 persones. Les jornades són gratuïtes, el dinar no està inclòs en les jornades.

El cost del dinar és entre 10 i 15 € i s’ha d’avisar en el moment de la inscripció. No cal l’assistència a tota la setmana, hi ha l’opció d’assistir a dies concrets, només cal indicar-ho en la inscripció.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari