Nou curs del projecte Waldorf a Girona, ara a Maià de Montcal.

Durant aquest estiu, l’escola es traslladarà a la finca Can Traver de Maià de Montcal.
Aquesta magnífica finca està envoltada de natura i és prou gran per créixer i realitzar en el mateix espai tota la línia de primària i de secundària.

Can Travé es troba en el terme municipal de Maià de Montcal, a 35 minuts de Girona i és de fàcil accés per la gent dels entorns de Girona, Figueres, Besalú i Banyoles. Properament realitzarem xerrades informatives sobre l’escola i la pedagogia Waldorf. Teniu més informació en el document adjunt.

Per a aquest curs 2010-11 oferim plaça, des del jardí d’infants (infants de 3 a 6 anys), fins al 4rt. curs de primària. Si estàs interessat/da en rebre informació, no dubtis en contactar amb nosaltres. Les inscripcions estan obertes.

Adjuntem el cartell de les xerrades que tindran lloc al llarg de l’agost sobre el projecte educatiu Waldorf-Steiner Vers el Sol.
Esperem que siguin del vostre interés i us demanem que ho feu saber als vostres contactes que hi puguin estar interessats.

Tanmateix dir-vos que properament en l’edició d’agost de la revista Girosalut apareixerà un article sobre pedagogia Waldorf.
Per a més informació consulteu al web.
www.waldorfgirona.cat
Cartell amb informació de les xerrades

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari