La meva bossa, el meu mercat

Per encàrrec de l’Àrea de Promoció Econòmica de la Diputació de Girona, DINAMIS participa en la realització d’una campanya ambiental i solidària en els mercats de la Xarxa de Mercats Municipals de la demarcació de Girona (Palamós, Girona, Salt, Olot, Portbou, St Feliu, Lloret, Palafrugell i Roses), que ha de contribuir a reduir el consum de bosses d’un sol ús al mercat i a la recaptació de fons pel banc d’aliments de Girona.

La Campanya “La meva bossa, al meu mercat” es va iniciar de forma simultània a tots els mercats de la Xarxa el dissabte dia 19 de desembre amb “el dia sense bosses al mercat”. Fins un total de 9 educadors ambientals de DINAMIS van informar i acompanyar a usuaris i paradistes de tots els mercats.

Amb la donació d’1€ per cada bossa reutilitzable, la Xarxa de Mercats vol recollirà fons per entregar properament en un acte al Banc d’Aliments de Girona. En una segona fase, DINAMIS portarà a terme un estudi per determinar les conductes i característiques dels usuaris dels mercats municipals a les comarques gironines, el primer d’aquestes característiques a Girona.

Cliqueu aquí per veure video i consulteu el cartell [pdf]

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari