Incentius al sector comercial i projectes col·lectius de cooperació empresarial

generalitatMolt properament, es publicaran al DOGC les convocatòries de concessió d’incentius que ha preparat el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, entitat especialitzada per donar resposta a aquests tres sectors i vinculada a la Direcció General de Comerç, per aquest exercici 2011.
PDF

Aquests incentius es concreten en diferents programes adreçats a la millora individiual de la competivitat del sector comercial i als projectes col·lectius de cooperació empresarial.

La convocatòria és molt recomanada per  usuaris de DINA.GES .

Els interessats també podeu assisstir a les presentacions territorials que es faran, us relaciones les que es faran a la demarcació de Girona.

L’acte de presentació a Girona serà el dia 8 de setembre a les 14.00 hores, a l’Auditori President Josep Irla (P. Pompeu Fabra, 1 de Girona) i anirà a càrrec del Sr. Miquel Rodriguez i Urraca, gerent del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya.
La resta d’actes aniran a càrrec dels Serveis Territorials de Girona i s’han programat pels dies i llocs que es detallen a continuaió:
13 de setembre a les 12 hores: Olot (Institut Municipal de Promoció de la Ciutat; C. Bisbe Lorenzana, 15)
16 de setembre a les 12 hores: La Bisbal d’Empordà (Consell Comarcal del Baix Empordà; c. Tarongers, 12)

Aquí podeu consultar la publicació en format PDF

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari