Inauguració del punt de venda directa Agrobotiga Montseny

Agrobotiga MontsenyEl dijous, dia 3 de març a les 13.00, tindrà lloc la inauguració del punt de venta directa Agrobotiga Montseny de la Societat Agrària de Transformació (S.A.T) Vall de Sant Marçal.
L’Agrobotiga Montseny és una iniciativa privada de punt de venta directa de 8 productors socis de la SAT Vall de Sant Marçal i alhora té la vocació de ser punt de venta d’altres productors de la zona del Montseny.


En l’Agrobotiga Montseny hom hi trobarà productes agroalimentaris locals, de temporada, de petites explotacions, principalment fets en la zona del Parc Natural del Montseny.

Aquesta oferta es veurà completada per productes vinguts de cooperatives i d’altres petits productors del entorn immediat i de la resta de Catalunya.

Cal destacar que l’any 2008 es va realitzar un estudi de viabilitat d’aquest projecte en el marc del programa Mentor impulsat pel Servei de Teixit Productiu de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic de la Diputació de Barcelona.

L’Agrobotiga Montseny forma part, a més, de la prova pilot Xarxa de Venta Directa de Productes Locals del projecte Rururbal que desenvolupa l’Àrea d’Espais Naturals de la Diputació de Barcelona, i Dinamis hi participa en la dinamització de la Taula Pagesa del Montseny.

La inauguració estarà presidida pel president de la S.A.T. Vall de Sant Marçal, Jaume Riera i l’alcalde del Montseny Alfons Planas, i també hi assistiran el diputat president de l’Àrea d’Espais Naturals de la Diputació de Barcelona, Josep Mayoral, i la subdirectora General d’Estratègia Rural del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural Laura Dalmau.

Aquí teniu el targetó d’invitació.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari