Dynamis neix com a marca per l'agricultura sostenible.

Des de Dynamis abordarem el repte de l’agricultura del futur, una agricultura de precissió i una economia de precessió, aprofitant el potencial d’internet i tot el que les noves tecnologies per encara el futur.
 DYNAMIS és la nova marca de Promoció dels Valors Ambientals,SL, (Provam) és una empresa social innovadora amb 7 anys d’experiència en el camp de la sostenibilitat que ha treballat amb la marca Dinamis. Podeu veure el web a www.dinamis.cat.

Hem treballat principalment en el sector públic, per la Generalitat de Catalunya, Diputacions, consells comarcals, Consorcis,  mancomunitats i ajuntaments.  I també en el sector privat amb ONG, Fundacions, Constructures i Empreses.

Les principals fites de Provam són:

La plataforma tecnològica www.saviae.cat (Serveis Avançats d’Informàtica Agrària Ecològica), que forma part del projecte innovador Llavorae 2010-11, amb el suport del la Generalitat SOC-FSE

El programa www.dinam.cat de Dina’mització de menjadors escolars ecològics, amb el suport com a projecte innovador 2008-09 de la Generalitat SOC-FSE

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari