De Dinamis a Dynamis

Any nou i vida nova, nous reptes i nous projectes.

Gràcies a tots els que heu donat suport a Dinamis durant aquests anys. Aquest missatge no és de despedida, sinó de transformació.
Durant força temps heu conegut Dinamis com a marca de Promoció dels Valors Ambientals,SL, hem crescut amb aquesta marca, un acrònim de Desenvolupament i Innovació Ambiental i social.
Com una criatura apren a caminar, nosaltres hem après treballat en l’educació ambiental, el desenvolupament rural, la planificaicó estratègica i dinamització econòmica; i l’enginyeria ambiental. Ara ens volem concentrar i especialitzar.

Volem aportar el màxim valor afegit, i canviem de nom per donar més força a aquesta nova etapa.

De Dinamis a Dynamis és la marca d’aquest canvi! 

El SAVIAE.CAT és la culminació de l’experiència que hem acomulat durant 7 anys en les diferents àrees de treball.  Agraït dels tots els socis del projecte, i als que hi han donat suport, especialment de Click SCCL que hi aporta  10 anys d’experiència en informàtica agràri.

Hem generat un projecte potent i innovador que requereix de tota la nostre atenció.

DINAMIS + SAVIAE = DYNAMIS

Dynamis neix com a marca per l’agricultura sostenible.
7 anys d’experiència en projectes sostenibles de Dinamis

Des de Dynamis abordarem el repte de l’agricultura del futur, una agricultura de precissió i una economia de precessió, ho farem aprofitant el potencial d’internet i de les noves tecnologies per encarar el futur.

Amb el canvi de nom també acceptem el repte de la internacionalització, i Dynamis es crearà amb perfil internacional… però aquest repte segurament l’encetarem l’any vinent.

Equip de Dynamis.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari