Convocatòria Taula de productors Montseny Rururbal

Continua avançant el Projecte Rururbal (www.rururbal.eu) i la proposta de treball conjunt sobre el foment de la venda en circuit curt – venda directa- i el suport a possibles iniciatives concretes de comercialització en el Parc Natural del Montseny.

Des de la darrere Taula de Productors, i seguint el pla de treball marcat, hem anat desenvolupant un seguit d’instruments i eines d’internet per a la divulgació i el suport a la comercialització en circuit curt dels productes del Parc Natural del Montseny.

Us recordem que la Taula de Productors del Montseny pretén reunir tots els productors agro-ramaders del àmbit del Parc
Natural de Montseny interessants en treballar temes de circuits curts de venda de productes locals (màxim un intermediari entre el productor agrari i el consumidor final).

Entre altres hem desenvolupat l’eina d’intranet www.Proparc.cat com a prova pilot de plataforma de promoció i comercialització electrònica i hem editat una Guia de Productors del Montseny.

Us convoquem, ara, a la Cinquena reunió de la Taula de Productors del Montseny que es durà a terme el dia 27 d’octubre 2011 a les 17h30 a la seu del Parc Natural del Montseny (Masia Mariona, Ctra. 5119, Km. 2,5 Mosqueroles 08479 Fogars de Montclús).

En aquesta ocasió assistirà també a la reunió el Diputat adjunt d’Espais Naturals el Sr. Andreu Carreras i Puigdelliura.

L’ordre del dia és:
– Resum de les activitats realitzades des de la darrera reunió de la Taula de
Productors: Seguiment del pla de treball
– Presentació del material de difusió: Guia del productors del Parc del
Montseny
– Presentació de www.Proparc.cat: Directori dels produtors del Parc, Guia
de productors on line, Mercat online

Us preguem confirmeu la vostra assistència a l’adreça rodanr@diba.cat.
Per a més informació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres .

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari