Agenda de presentacions de l’Ecoregió

La Missió de l’EcoRegió és posar en valor l’Economia Regional Ecològica.

Ecoregió promou el MicroCapital per l’agricultura ecològica regional. On els ciutadans invierteixen en empreses ecològiques de la cadena de valor de la regió: producció, comercialització, distribució i serveis. Generant beneficis econòmics, socials i ambientals a la regió.

EcoRegió té l’impuls de Regionalwert, una societat anònima que ha reunit 3M€ entre 600 ciutadans per invertir en 20  empreses de la cadena de valor de l’agricultura ecològica de la regió de Friburgo (Alemània).

VOLEM L’ECOREGIÓ CATALUNYA!

Hem realitzat 18 presentacions públiques a Madrid, Barcelona, Girona i Blanes. I del maig a setembre tenim el següent pla d’acció:

20 de maig a la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials: Presentació del Treball de final de grau d’ADE: “La viabilitat d’implantar una Ecoregió a Catalunya” a Càrrec d’Helena Gifra

20150612_17001512 de juny Constitució del Grup Promotor de l’Ecoregió al Palau de Fires de Girona. I el 13 de juny Conferència de Cristian Hiss, al programa d’activitats  de la Fira ECOSI i Forum d’Inversió:

15-19 de juny i 6-10 de juliol  Programa d’acceleració de StartUp d’impacte social de Ship2B

23 de setembre a les 16h.  Al Centre Blancafort, carrer Comte de Salvatierra 5-15 de a Barcelona.

28 de setembre a les 12h i les 16h. A la seu de DynamisLab al Parc Científic i Tecnològic UdG. carrer Emili Grahit 91 de Girona.

 

Captura de pantalla 2015-09-17 01.57.52Fins al 28 de setembre, fes la teva aportació i participa del Grup Promotor!

Fins al 28 de setembre!

Consulta la Guia per la implantació de l’Ecoregió

i fes la teva aportació!

Més informació a www.dynamislab.com/ecoregio